Betsson spilleselskap

Året er 1963, og Bill Lindwall og Rolf Lundstrøm etablerer AB Restaurang Rouletter. Selskapet skulle fort bli stort, og ble senere kjent som Cherryforetagen AB. Den gang tilbød de svenske gründerne spilleautomater til restauranter Sverige rundt. 40 år senere, i 2003, skulle Bills egen sønn, Pontus Lindwall, kjøpe opp det internettbaserte tippeselskapet Betsson. Før man visste ordet av det, var klassikeren Cherry blitt til Betsson i 2006. Det var bare starten på et eventyr som fortsetter den dag i dag. I dag er Betsson spilleselskap et av de største i Norden, og diskuterbart et av de mest omtalte her hjemme i Norge. Til Betsson

Betsson spilleselskap

Betsson er kjent som et seriøst og profesjonelt spilleselskap, og gleder mange nordmenn daglig. Med stjerner som Tone Damli Aaberge og John Arne Riise i front, har de virkelig kapret mange eventyrlystne sjeler. Selv om spilleselskapet den dag i dag er lokalisert i Malta, er det liten tvil om at mange regner det som en norsk suksess. Vi nordmenn elsker rett og slett Betsson, og av de 140000 fornøyde kundene Betsson har hvert eneste år, skjuler det seg nok en del glade nordmenn også.

Betsson er rett og slett blitt en favoritt på rekordtid, og har virkelig tatt opp kampen med de andre gigantene. Med ypperlige bonuser og andre goder, er det ikke rart at Betsson har gått fra en liten svensk kjede som leverte spilleautomater til restauranter, til den dag i dag å herje med rivalene i et veldig kompetitivt bettingmarked.

Betsson identifiserer seg med nordmenn og vet virkelig hva nordmenn vil ha. I motsetning til de mange utenlandske spilleselskapene, har Betsson en forståelse for norsk kultur og ønsker. I dag tilbyr Betsson en av de beste atmosfærene for norske spillere, og nordmenn strømmer rett og slett til selskapet. Det aller beste med Betsson er deres sportsbook og bonusene man finner her.

Betsson spilleselskap – En norsk favoritt

Betsson liker oss nordmenn fordi vi er eventyrlystne og tør å satse de virkelig store pengene. Spilleselskapet er alltid klar for en utfordring, og om du tror du kan slå alle odds, er det bare å registrere deg i dag. Enten du er ny i spillverdenen, eller har satt spill siden far leverte kupongen i kiosken på hjørnet, er Betsson et spilleselskap for deg. Betsson sin sportsbook inneholder over 65000 arrangementer årlig, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å gå tom for alternativer.

Hos Betsson kjeder du deg rett og slett aldri med mangel på spill. Er du av den gammeldagse typen som elsket tippekampen i helga? Da tilbyr Betsson engelsk Premier League, med alle kampene og diverse objekter til hver kamp. Dybden i forskjellige objekter som er tilbudt er rett og slett intet annet enn veldig imponerende.

Du finner også alle de andre store ligaene, som spansk Primera Division eller tysk Bundesliga. Er du av typen som holder deg lokalt finnes selvfølgelig spill på både lavere og høyere divisjoner i Norge, slik at du er garantert å sette et spill på laget fra byen før du trer på deg drakta og heier frem guttene. Om du ikke er den største tilhengeren av fotball, tilbyr selvfølgelig Betsson diverse andre sporter. Blant de 65000 arrangementene Betsson tilbyr spill på hvert år, finner vi spill på alt fra fotball til sjakk.

Beste bonusen i markedet

Om du registrerer deg i dag, får du tilgang på den mye omtalte innskuddsbonusen til Betsson. Som favoritt hos nordmenn er man rett og slett nødt til å tilby de beste bonusene. Nordmenn er kravstore, og aksepterer kun det aller beste til enhver tid. I dag tilbyr Betsson en innskuddsbonus på 100% opp til 1000 kr. For erfarne spillere er det en drøm å kunne hanke inn hele 1000 kr med sin ekspertise. Setter du inn 1000 kr i dag får du hele 2000 kr å spille for, og da bør det være mulig å få testet ferdighetene dine på en rekke av Betsson sine spill.

Er du derimot ny i miljøet, og vil prøve deg fram skader det vel ikke å få 200 kr å spille for når du setter inn 100 kr? Da går ikke pengene tapt med en gang, og du får prøvd deg fram litt før du er komfortabel med systemet. Bonusen gir deg med andre ord et brett sett med alternativer, og den passer deg enten du er ny i miljøet eller en gammel traver med ekspertise. Enda bedre er nok omsetningskravene for bonusen til Betsson.

Omsetningskravet er kun på 8 ganger, noe som er veldig bra i sammenligning med markedet. Spillene må settes til en odds til kun 1.50, noe som er desidert lavest i markedet. Det er enkelt å både finne og vinne spill til kun 1.50 i odds hos Betsson, og dermed bør ikke omsetningskravet til Betsson være noe problem om du er en erfaren spiller ute etter å fange en enkel bonus. I motsetning til andre spilleselskaper, ønsker Betsson å faktisk gi deg en mulighet til å vinne bonusen og gå ut med hendene fulle av penger.

Fyll hendene med penger

Mange nordmenn har tredd inn i Betsson sine rekker tidligere, og du kan bli den neste. Med Betsson sin fantastiske bonus er det lett å vinne gratis penger og traske ut med hendene fulle av penger og et bredt glis. Det er ikke uten grunn at spilleselskapet har blitt synonymt med norsk betting. Nordmenn elsker gode atmosfærer, utenomjordiske bonuser og spennende spill. Dermed er Betsson rett og slett den beste aktøren i tilbydelse av sportsbook på nett, og dette reflekteres utvilsomt med deres fantastiske innskuddsbonus.

Du har i dag sjansen til å få fatt på en bonus ingen i markedet kan matche. Det er tid for å kose seg og tippe på spill fra diverse grener. Betsson sin bonus gir deg muligheten til å prøve ut litt av hvert, og du trenger ikke bekymre deg for å tape stort annet enn andres penger, med den beste bonusen i markedet. Registrer deg i dag og nyt friheten med å spille med Betsson sine bonuspenger. Alt som står mellom deg og 5000 gratis kroner er en registrering.

Til Betsson