Gruppe C – VM 2022 – Kamper, odds, TV-tider

Her finner du alt om gruppe C i VM 2022. Alt er hentet direkte fra den store verdenscupsiden på Betsmart.nu. Vi lister opp alle kamper, TV-tider og beste odds på hvilket lag som vinner gruppen.

Gruppe C-VM 2022 - Kamper, odds, TV-tider

Gruppe C – VM 2022

Slik skal kampene i gruppe C i VM i Qatar 2022 for menn spilles. Det er også inkludert hvilken TV-tid kampen har:

Dette er en av VMs jevneste grupper og det er ikke lett å vite hvilket lag som går videre til 16-delsfinalen sammen med Argentina. Vi mener at både Mexico og Polen har omtrent like muligheter tror vi på Spilleselskap.com.

Odds gruppe C vinner

Beste odds fra spilleselskap med MGA licens.

Vinner gruppe C
Argentina 1,55 hos Unibet
Mexico 6.00 på Betway
Polen 6.00 på Betway
Saudi-Arabia 34.0 hos 888Sport

Argentina er store favoritter til å vinne gruppen. Vi er enige, de burde gå videre, men så er det jevnt. Mexico og Polen har begge like store sjanser til å vinne, tror online bookmakere.

Tippetips Gruppe C – VM 2022

Det blir totalt 6 interessante kamper å tippe på og det er også mulig å tippe på gruppevinnere. Vi har sett litt ekstra på oddsen og synes at Argetina er et veldig interessant spill. Å få rundt 1,50 ganger pengene er veldig bra. Vi tror at Mexico kan utfordre litt, men at Polen og Saudi-Arabia ikke klarte det.

Spilltips 1: Argentina vinner gruppen

Hvis du så ser kampene, er det flere interessante spill. Saudi-Arabia tror vi kommer til å tape alle kampene deres i VM, og du kan satse på det til ganske gode odds. Det er overraskende at de er med i verdenscupen og vil synes det er vanskelig å ta poeng, tror vi.

Spilltips 2: Saudi-Arabia taper alle kamper