Tippeselskap med den beste oddsbonusen?

Det er mange meninger om hvilket tippeselskap som har den beste oddsbonusen. I denne teksten skal vi gå nærmere inn på ComeOn og Unibet sine tilbud. Her kan du lese of fler gode oddsbonuser online.

To tippeselskap med den beste oddsbonusen

Hvilket tippeselskap har den beste oddsbonusen i 2021?

Hva tilbyr ComeOn?

ComeOn tilbyr en oddsbonus på 100 % ekstra opptil 5000 kroner. Dette betyr at du kan sette inn 5000 kroner å få 5000 kroner ekstra å spille for. Dette gir deg hele 10 000 kroner å bruke på dine favorittsporter og dine favorittlag! Gå til ComeOn

Unibet oddsbonus med 100% bonus opptil 3000 kr til nye spillere.

Beste oddsbonusen – Hva tilbyr Unibet?

Unibet tilbyr en oddsbonus på 100 % ekstra opptil 3000 kroner. Dette betyr at du kan sette inn 3000 kroner å få 3000 kroner ekstra å spille for. Dette gir deg hele 6000 kroner å bruke på det du liker aller best, nemlig sport. Gå til Unibet

Så hva er forskjellen?

Det som er forskjellen på disse tilbudene er først og fremst reglene og vilkårene. Dette er noe vi anbefaler at du sjekker før du kommer i gang. Ofte så varer et tilbud lengre enn andre. I denne sammenhengen så varer både Unibet og ComeOn sine tilbud i 30 dager etter at de er aktivert, men dette er ikke alltid likt!

Det andre du må sjekke er omsetningskravene. Omsetningskravene er oftes mellom 5x og 35x ganger innskuddet + beløpet. Du må selv vurdere om det er et tilbud du synes er gunstig. Hos ComeOn og Unibet så varierer omsetningskravene på hvilke spill du spiller på, så dette er noe du bør sjekke nærmere før du kommer i gang.

Det disse tilbudene også har til felles er det at du bare kan benytte deg av dem en gang og at de ikke kan kombineres med andre tilbud.

Hvis du allerede er en ganske erfaren spiller kan det være godt å benytte seg av ComeOn sin bonus, fordi du vet hvor du vil plassere såpass mye gratis penger å spille med over 30 dager, mens hvis du er litt nyere i gamet kan det kanskje lønne seg å benytte seg av Unibet sin bonus? Det er jo selvsagt ditt valg. Vi skal ikke ta fra deg valgfriheten, dette er bare et forslag! For de av dere som liker livestreaming fotball så tipser vi om livestreamingfotball.com.

Les mer og registrer deg hos ComeOn eller Unibet