Topp 3 spillselskaper på nett 2019

Få bransjer er så kompetitive som den for spilleselskaper. Her baller det på seg hvert eneste år. Selskap etter selskap prøver lykken innenfor denne bransjen. Mange uttaler seg om at kun de eldste virkelig overlever her, og så sant et nytt selskap faktisk oppnår suksess, så blir de kjøpt av gigantene.

Det er knalltøft å levere her. Desto mer imponerende er det derfor å være topp 3 spillselskaper av akkurat denne bransjen. Blant selskapene som troner øverst her i Norge finner vi de tre musketerer, nemlig Unibet, Betsson og Bet365. Samtlige har vært med siden internettets fødsel, og de er ikke redde for å vise frem muskler selv til den dag i dag.

Topp 3 spillselskaper på nett 2019

Topp 3 spillselskaper med virkelig makt

Unibet, Betsson og Bet365 regjerer over en stor andel av markedet. I et så kompetitivt marked er den jobben de gjør intet mindre enn imponerende. Mye kan tillegges deres suksess. Men profesjonalitet i hvert eneste ledd er nok mye av nøkkelen her. Dette handler om gode sportspill og stabile bonuser, godt spillutvalg, profesjonell kundeservice og en tanke om at deres drift skal være bærekraftig. Dette er alle punkter som en tydelig kan se at disse tre selskapene jobber med konstant. Det er derfor ikke rart at de kontrollerer en så stor del av markedet.

De beste bonusene

Selv om disse tre selskapene uten tvil innehar noen saftige kvaliteter rent profesjonelt sett, så vil det nok for spillerne alltid falle tilbake på hvor store og gode bonusene er. Selvfølgelig er alt det andre viktig også, men det viktigste i en prosess med å få inn en ny spiller er utvilsomt å tilby de beste bonusene. Disse tre selskapene har dog ikke bare tilbudt store summer, men de har også gitt gunstige bonuser til de Norske spillerne. Blant annet har de gitt brede alternativer, og ikke minst har de gitt betingelser som byr på lave omsetningskrav. I praksis betyr det at selskapene gjør det enklere for spillerne å omsette bonusene enn hva andre har tillatt. Det er en risiko å ta, men for å komme seg til toppen så må det tas noen sjanser.
Til Unibet