Unibet spilleselskap

Unibet spilleselskap er en suksesshistorie. Alle suksesshistorier starter med en stor drøm, og Unibet er intet unntak. Vi må helt tilbake til 1997 for å finne Anders Strøm sin drøm. Han var en spiller med stor ekspertise innen tipping på sport. Og han ønsket å dele denne ekspertisen med andre spillere. I 1998 skulle drømmen allerede begynne å ta form da Unibet fikk en gamblinglisens i Storbritannia. Til Unibet

Unibet spilleselskap

I begynnelsen ble bedriften operert over telefon, men året etter lisensen var i boks ble nettsider på både engelsk og svensk opprettet. Det skulle vise seg at Unibet spilleselskap virkelig hadde noe i markedet å gjøre. Kundene ble veldig interesserte i eksperttipsene fra Unibet. Dette førte til mange nye kunder, og Unibet Group Plc ble opprettet. Samme året, 2000, ble det også innvilget en lisens til Unibet International og selskapet skulle raskt flytte til Malta, stedet der nesten alle spilleselskaper realiserer sin drøm i Norden i dag.

Nettsidene skulle redesignes og et større marked skulle nåes i 2001. Med 12 forskjellige språk kunne Unibet nå hele 50 land over hele verden. Unibet skulle bli kjent for å være tidlig ute. Og de er selv den dag i dag et fremoverlent selskap som fokuserer på innovasjon. Som en av de første selskapene, lanserte Unibet i 2003 live betting og nettcasino. Dette skulle lede til store økninger i kunder, og samtidig som selskapet spredte seg over landegrenser telte antall registrerte kunder i 2003 hele 256.000 individer. Lanseringen av supertoto og poker året etter skulle bare ytterligere bevise hvilken storhet som lå i Unibet.

Børsnotering og overtakelser

Om en trodde begynnelsen til Unibet var imponerende, skulle de neste årene by på enda flere godsaker. Der de første 6 årene skulle handle om å etablere seg i markedet, skulle de neste 6 årene handle om å dominere markedet. I 2004 ble Unibet registrert på NASDAQ OMX Nordix. Børsnoteringen skulle bety at selskapet var klar til å dominere markedet. Og pengene som ble hentet inn ble brukt på en fornuftig og fremtidsrettet måte. I 2005 tok Unibet over Mrbookmaker.com, en konkurrent innenfor tipping på nett. Selskapene skulle slås sammen med Unibet navnet som videre markedsføring. Overtakelsen ledet til mer kompetanse og et bredere spenn geografisk.

Hjemmesiden var året senere oversatt til 20 forskjellige språk, noe som støttet overtakelsen. Bingo skulle endelig bli lansert dette året, og et nytt eierfirma til Unibet skulle bli lansert på Malta. Lanseringen av bingo skulle vise seg å bli viktig for Unibet, og i 2007 overtok de Maria Holdings. Dette satte en klar plan til livs. Unibet skulle befeste og forbedre sin posisjon innenfor bingo både i Norge og i Norden.

På denne tiden var Unibet blitt en virkelig stormakt, og det var et navn de fleste tippere hadde på tunga når de skulle velge seg ut en bookmaker. Allikevel skulle Unibet utvide seg enda mer da de overtok Travnet, Skandinavias desidert største travnettsted på den tiden. I 2009 skulle Unibet ha ekspandert fra de spede 2 landene de begynte sin drift i, til hele 150 land verden over.

Unibet spilleselskap i nåtid

I dag fortsetter Unibet spilleselskap suksessoppskriften som ledet dem til topps. Fokuset på innovasjon har betydd en egen pokerplattform og en pågang andre spilleselskaper misunner. I dag er Unibet kanskje aller mest kjent for sine TV-reklamer, eksperttips og live betting. Markedsføringskampanjene med det kjente budskapet ”av spillerne, for spillerne” har virkelig bitt seg fast i nordmenns minner. Det er nettopp dette som har vært fokuset helt fra Anders Strøm hadde en drøm om å dele sine tips, helt til Morten Langli i dag deler tips til Premier League.

Unibet deler også forøvrig tips til mange andre sporter, som for eksempel tennis og basketball. Det finnes nemlig ufattelig mange spill tilgjengelig hos Unibet. Der andre spilleselskaper kanskje har like mange tilgjengelig idretter, bryr Unibet seg dypt om enhver idrett. Og de tilbyr derfor utallige spill innenfor hvert arrangement. Da går du ikke lei så fort, og du får prøvd ut spill andre kanskje aldri har hatt tanken på.

Du vil også, som kunde hos Unibet, være nærmest garantert at om det er en nyhet i markedet, ja så vil Unibet være på tå hev for at denne markedsføres på deres sider også. Unibet skreddersyr også sine tilbud for deg, slik at du ikke får servert tilbud du ikke finner interessante. Dette gjør spilleopplevelsen komplett, og til en glede for mange nordmenn daglig. Vi nordmenn er kravstore, men det virker sannelig som Unibet har gjort en god innsats for å holde oss fornøyde opp gjennom årene.

Unibet velskomstbonus til nye spillere

Dersom historien om drømmen som ble kanskje Nordens største spilleselskap, og alle godene som ble presentert på veien, ikke har overbevist deg til å registrere deg hos Unibet, ja da vil nok deres oddsbonus være den siste spikeren i kista som trengs.

Registrerer du deg hos Unibet i dag og gjør et innskudd på 200 kr, får du 3 x 200 i gratis spill. På grunn av den økende etterspørselen etter spill på mobil, ønsker Unibet også å vise at deres app er den beste.

Med gratisspel på enten pc eller mobil kan du prøve ut de utallige spillene Unibet i dag tilbyr. Her finner du alle de store ligaene, i tillegg til mange små. Høsten kan være en trist affære her i nord, men Unibet ønsker å bringe glede til nordmenn fra nord til sør. Med alle de store fotballigaene i gang ønsker Unibet spilleselskap at bonusene skal engasjere nye nordmenn til å ta del i Unibet sitt enestående eventyr.

Til Unibet